Thumb dia2

Geloofwaardig Spreken

BY PAULIEN VERVOORN
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Hoeveel woorden heb je nodig om jezelf voor het voetlicht te brengen? Paulien Vervoorn is ad rem, betrokken, creatief, doortastend, enthousiast, flexibel, gelovig, humoristisch en inspirerend. Maar ook: jachtig, kritisch, laks, minder geduldig, naïef, onhandig of perfectionistisch. Zij gaat ons alles vertellen over geloofwaardig spreken

Thumb dia2

The Making of Croqqer

BY ROB VAN DE STAR
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Vanuit Amersfoort, met roots in Woerden. Levensgenieter, actief in het beter maken van bedrijven en begeleiden van start-ups. Met vier kinderen altijd druk. Het bijzondere is dat een stuwmeer van aardige, kundige mensen in de buurt zitten te popelen om anderen te helpen om die ene klus op te pakken die al lang bleef liggen of hoogst nodig nu ingevuld moet worden en daar wat aan over houden: in Euro’s of gewoon in de vorm van een glimlach!

Thumb dia2

Het Concert des Levens

BY MARCOEN VAN HOPSTAKEN
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Marcoen Hopstaken (1964) is trainer, dagvoorzitter en spreker. Na een carrière van vijftien jaar radiojournalistiek, koos hij in 2004 voor zijn andere passie, die van het geïmproviseerde theater. Inmiddels helpt hij moderne organisaties bij het vergroten van hun wendbaarheid door het inbedden van improvisatietechnieken in het bedrijfsDNA.

Thumb dia2

Jeugdwerkloosheid: Creëren van Werkgelegenheid

BY DOEKES PRAKKEN
@ VOL 1 ON MAY 24, 2013

Doekes Prakken is jong, slim, sociaal betrokken. Van 2011 tot april 2014 werkzaam voor de Baak waar hij diverse nieuwe leervormen heeft ontworpen, opgezet en vermarkt. Sinds april 2014 is Doekes begonnen als sociaal ondernemer met Talenterprise.

Thumb dia3

Psychologie in de Praktijk

BY AGNES OEN
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Kenmerkend voor haar manier van werken is de combinatie van een mensgerichte en resultaatgerichte aanpak. In korte tijd veel diepgang.

Thumb dia12

Slim(mer) werken met sociale media

BY WILCO VERDOOLD
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Wilco Verdoold heeft ruime ervaring en zo mogelijk nog meer lol in het vertalen van bestaande en bij voorkeur nieuwe concepten naar succesvolle business

Thumb dia7

Vind je droomPLEK

BY EDWARD TUHETERU
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Edward Tuheteru laat zien dat je talenten het waard zijn om te gebruiken. En: een coacha kan helpen om jouw droomPLEK te vinden.

Thumb dia16

De familie Van Slagmaat

BY MARIËTTE VAN SLAGMAAT
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Een historische terugblik op de familie Mariëtte van Slagmaat. Van de wasserij tot het ontstaan van de kunstgalerie.

Thumb dia7

Dutch Marines Rowing Challenge

BY MARCO HEIJMANS
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Wij zijn mariniers die sinds 1665 met Verbondenheid, Kracht & Toewijding voor elkaar zorgen en overal ter wereld unieke prestaties leveren. In 2015 gaan wij met de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) van Rotterdam, via Vlissingen naar Londen roeien, een afstand van 350 kilometer. Dit om de 350ste verjaardag van het Korps Mariniers te vieren. Hiermee zamelen wij geld in voor mariniers die door missies, namens de Nederlandse samenleving, in de problemen zijn gekomen en tevens de nabestaanden van collega's die ons zijn ontvallen.

Thumb dia11

Wordt zeewier het voedsel van de toekomst?

BY ASTRID CUSTERS
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Met de hudige bevolkingsgroei en voedselschaarste moeten we wereldwijd overschakelen op alternatieve bronnen. Zeewier blijkt een enorm rijke voedselbron te zijn, die bovendien op veel verschillende manieren toegepast kan worden.

Thumb dia9

Kerk voor niet-kerkelijken

BY JAN WOLSHEIMER
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Jan Wolsheimer vertelt over de pop-up kerk die hij in Woerden is gestart.