VÄSTERÅS

BACK TO CITY
Thumb bild17

Västerås Improvisationsteater

BY GATHERING VÄSTERÅS
@ VOL 11 ON SEP 26, 2017

Västerås Improvisationsteater har under årens lopp bjudit på åtskilliga skratt och spridit glädje under deras Teatersport tillfällen på Västmanlands Teater. De kommer till vår näst sista Pecha Kucha någonsin med 20 bilder som de tidigare aldrig har sett. Naturligtivs skall de göra det som de är bäst på att improvisera fram en presentation live på scen. 

Thumb bild01

Pontus Gustavsson

BY GATHERING VÄSTERÅS
@ VOL 11 ON SEP 26, 2017

Pontus Gustavsson är kulturprojektledare och med 15 års erfarenhet som musikjournalist med fokus på svensk hiphop. Han är sedan tidigare chefredaktör på svenskunderjord.com, hiphopansvarig på dagensskiva.comoch en av personerna bakom sveriges viktigaste hiphophemsida Whoa.nu . Sedan 2012 driver han ensamt arbetet med en av Sveriges största och mest fördjupande musikpods Gatuslang där svenska hiphopprofiler kända som mindre kända får prata till punkt.

Thumb bild01

Tina Wilhelmsson

BY GATHERING VÄSTERÅS
@ VOL 11 ON SEP 26, 2017

Tina Wilhelmsson är född och uppvuxen i Västerås. Hon präglades av metallindustrin och uppfostrades inom lagidrotten. Som liten drömde hon om att bli chef, och när hon senare blev det så bestämde hon sig för att bli visartist istället. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid. Tina gör nu flera hundra spelningar per år i offentliga sammanhang.

Thumb bild01

Karins magasin

BY GATHERING VÄSTERÅS
@ VOL 11 ON SEP 26, 2017

Helena Öberg är författare och nominerades till Augustpriset 2015. Hon är också litteraturvetare och en av grundarna till Karins Magasin, som på kort tid har blivit en mötesplats för kulturintresserade Västeråsare. Karins Magasin är både en blogg och en litterär salong – ett samtal i samtiden. Allt i pionjären Karin Westman Bergs anda – gråt inte forska!