PechaKucha Presentation
No video for YouTube upload available.

Presenter bw nw avatar

Ralf Embrechts

in Tilburg

Armoede

PRESENTED ON FEB 05, 2019
IN TILBURG @ VOL 13

Ralf Embrechts, medeoprichter van Quiet, gaf tijdens PechaKucha #13 een presentatie over armoede in Tilburg, hoe dat eigenlijk in elkaar zit en wat dat allemaal met je kan doen.

APPLAUD THIS!
Thumb dia7

Dutch Marines Rowing Challenge

BY MARCO HEIJMANS
@ VOL 1 ON OCT 16, 2014

Wij zijn mariniers die sinds 1665 met Verbondenheid, Kracht & Toewijding voor elkaar zorgen en overal ter wereld unieke prestaties leveren. In 2015 gaan wij met de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) van Rotterdam, via Vlissingen naar Londen roeien, een afstand van 350 kilometer. Dit om de 350ste verjaardag van het Korps Mariniers te vieren. Hiermee zamelen wij geld in voor mariniers die door missies, namens de Nederlandse samenleving, in de problemen zijn gekomen en tevens de nabestaanden van collega's die ons zijn ontvallen.

Thumb 13

Alpe d'huzes

BY BRAM QUAEDVLIEG
@ VOL 14 ON MAY 19, 2015

Scholier Bram Qauedvlieg ligt op koers. Samen met zijn team beklimt hij de beruchte Alpe d'Huez om geld intezamelen voor de strijd tegen kanker.

Thumb ericmijnster04

Omdat ik het wil: la Route des Grandes Alpes

BY ERIC MIJNSTER
@ VOL 1 ON JAN 24, 2017

"Soms zie ik iets, en dan zegt alles in mij dat ik het wil doen. Er is dan geen reden nodig om in actie te komen. Geen beloning in de vorm van geld of schouderklopjes. Ik wil het gewoon. De actie zelf is de beloning. Daarom doe ik het."

Voor Eric Mijnster was la Route des Grandes Alpes zo’n actie. Op 24 juni 2015 waagde hij zich aan de onmenselijke missie om 650 kilometer en 14 bergen non-stop te fietsen...

Thumb pk4 emma.001

VRcation

BY EMMA VERHOEVEN
@ VOL 4 ON JUL 18, 2017

De Eiffeltoren? Venetië? The Opera House in Sydney? Alle beroemde bestemmingen van je lijstje afstrepen voor zo min mogelijk geld en zo veel mogelijk comfort? Emma Verhoeven maakt het mogelijk! Emma studeerde vorig jaar af aan de Design Academy Eindhoven met 'VRcation', de virtuele reisorganisatie die jouw online samengestelde vakantie gewoon voordelig bij je thuisbezorgt (en verkocht deze VRcations vervolgens bloedserieus op de Vakantiebeurs in Utrecht).