Full wide bw pecha kucha night 03 03

TARRAGONA

 

Sign Up to be an Organizer for this City!

Panorama final pechakucha globalnight tarragona 01

This City is Open - Sign Up

If you think you have what it takes run PechaKucha Nights in your city, apply to become the official organizer! Join the celebration of creativity by becoming part of our global network of volunteers and put your city's creative talent and hidden heroes on the world stage!

APPLY HERE!
 
Thumb joan josep 02

Territoris Nòmades

BY JOAN-JOSEP PUJADAS
@ VOL 1 ON MAY 14, 2014

A Territoris nòmades es presenta l’evolució de la vida urbana des de l’industrialisme fins el moment actual, destacant la importància dels processos de suburbanització i metropolització. Un dels aspectes més determinants per a la nostra vida quotidiana són els desplaçaments diaris dins dels espais metropolitans. Es presta atenció al nomadisme contemporani i a les implicacions (socials i mediambientals) de fer servir un medi de locomoció o un altre. Es mostra com l’ús de la bicicleta o el fet de compartir cotxe són respostes racionals per part de la societat civil als reptes de la vida metropolitana. Més informació del projecte: http://e-nomada.net/

Joan Josep Pujadas és Catedràtic d’Antropologia Social al Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili.

Thumb 13. 20enredado

Clipperton és una illa; però també és una idea

BY ADA MARTÍ
@ VOL 1 ON MAY 14, 2014

El Clipperton Project és una organització internacional independent sense ànim de lucre que promou l'exploració de tot el món, especialment en termes del seu potencial d'apoderament per a totes les persones, onsevulla que es trobin, sigui quina sigui la seva edat o formació. Des del Projecte s’organitzen expedicions, recerques científiques, exposicions, disseny i desenvolupament de programes d'educació, s’estableixen residències, col·laboracions professionals i esdeveniments a tot el món. Tot plegat amb l'objectiu d'utilitzar l'exploració per dinamitzar i enfortir als ciutadans actius.

Els temes que exploren són presentats després en seminaris i xerrades públiques que inspiren i enfortir al públic a explorar el seu propi entorn, les seves pròpies capacitats i possibilitats, i prendre nota del nostre món. Més informació del projecte:

www.theclippertonproject.com

Ada Martí és biòloga i la Responsable del Programa Ciència del LabFlotant Catalunya.