SEINÄJOKI

BACK TO CITY

Past Seinäjoki Event: VOL 7

Large wide tim bogdanov 97988

VOL 7

August 17, 2017
@ Amfora Gallery

Thumb 1

Stories every day tells you

BY TYTTI ISOKANGAS
@ VOL 7 ON AUG 17, 2017

Tytti Isokangas: "läikähdys sydämessä=inspiraatio"

Thumb 7 20city 20sound

Sound of Silen(ce)

BY SAMI SILEN
@ VOL 7 ON AUG 17, 2017

Äänisuunnittelija, muusikko ja yrittäjä Sami Silénin motto kuuluu: ”Hiljaa parempi tulee".

Thumb p c3 a4ivi20

Form has a character and clay has a will

BY PÄIVI RINTANIEMI
@ VOL 7 ON AUG 17, 2017

”Muodolla on luonne ja savella tahto - toista tavoitan toista valjasta.” Päivi Rintaniemi on toteuttanut ajatuksiaan sekä muotoilijana että kuvanveistäjänä yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Rakkaus työhön mahdollistaa keinot sen toteuttamiseen.

Thumb a2 20valokuvaus 202 20asseri 20lakeuden 20ristin 20portailla1

Inspiraation lähteitä

BY JAAKKO LAAKSO
@ VOL 7 ON AUG 17, 2017

"Olen jalasjärveläinen musiikinopettaja. Opetan musiikkia kauhavalaisissa yläkouluissa ja lukioissa sekä bändejä ja vapaata säestystä sivutoimisesti Etelä-Pohjanmaan musiikkiopistossa Seinäjoella. Minut tunnetaan kuoromiehenä – olen E-P:n musiikkiopiston nuorisokuoro Lauluflikkojen toinen johtaja ja säestäjä ja johdan Seinäjoen kansalaisopiston viihdekuoro Serenoa.

Musiikin tekijänä ja esittäjänä käytän usein taiteilijanimeä Lazy J. Olen toiminut esiintyvänä taiteilijana vuodesta 1992. Toimin myös yrittäjänä tarjoten mm. äänitys- ja sovituspalveluita, perustin Tmi Jaakko Laakson 2005 ja kuulun Seinäjoen Yrittäjiin.

Eräs pitkäaikainen sivutyöni on musiikkikriitikkona toimiminen. Olen Suomen Arvostelijain Liiton SARVin jäsen. Kirjoittamia musiikkiarvosteluja ja artikkeleita on julkaistu mm. Sanomalehti Ilkassa, sanomalehti Pohjalaisessa sekä musiikkiteknologian alan Riffi-lehdessä yhteensä yli 200 kappaletta.

Toimitan Yle Radio Yhden romaniasioiden kulttuuri- ja ajankohtaisohjelma Romano miritsiä nyt toista vuotta. Olen Lakeuden Romanit Ry:n perustajajäsen ja toimii yhdistyksen sihteerinä. Romaniasiat ovat kiinnostaneet minua pitkään ja koen ne itselleni tärkeimmäksi yhteiskunnallisen vaikuttamisen alaksi.

Vapaa-aikanani harrastan jääkiekon pelaamista Seinäjoen Nollissa ja Hyvää hokilla -joukkueessa. Olen tavoitteellinen valokuvauksen harrastaja ja pidän erityisesti ison koon kameroilla laakafilmille kuvaamisesta. Olen radion kulttuuri- ja ajankohtaisohjelmien sekä kirjallisuuden vannoutunut ystävä. 

Perheeseeni kuuluvat maanviljelysalalla työskentelevä vaimoni Maria ja poikamme Oskari ja Asseri. Perheeseemme syntyy kolmas lapsi syksyllä."

Thumb virpi19

Katoavat materiaalit - lumi, jää ja hiekka

BY VIRPI TIMONEN
@ VOL 7 ON AUG 17, 2017

Olen kuvataideopettaja, jonka intohimona on veistäminen katoavilla materiaaleilla - lumella, jäällä ja hiekalla.  

Veistäminen liittyy joko rakennettuun tai luonnon ympäristöön. Hiekka, jää tai lumi muutetaan taideteokseksi, jolle on annettu aihe. Ympäristötaiteessa on kyse ekologisen näkökulman lisäksi myös prosessista ja kohtaamisesta.

No presenters have been added to this event.